Inblåsta på Söröya under helgen men skam den som ger sig!

Under fredagen var det många båtar som fiskade flundra längs Fågelberget, som visade resultat i kvantitet! Väldigt många flundror runt 80-100cm men ingen bjässe kom upp! Vi hade även bra torskfiske med många 10+ bara 3nm från hamnen, eftersom det blåste det för mycket för att gå en längre sträcka…

Lördagen blev dock sämre då vi blev inblåsta redan från morgonen och kom inte ut på fiske förrän idag…
Idag kunde vi åka längre så vi satte kurs mot Runningen! Vi la första driften längs dom grundare partierna på 80-90m och det visade sig snabbt lönsamt! Jag hörde Mattias skrika FISK nästan direkt och kort därefter hör jag nästa skrik från Sverker! Härligt att starta med dubbelhugg på 10+ torsk!

Sedan fortsatte torskfisket såhär under dagen. Dagens höjdpunkt var när alla 4 hade spöböj samtidigt och den största landade på 19kg, som även blev dagens största! Flundra fisket var dock segt idag men imorgon blir det nya tag!

Godnatt gott folk!

Viktor PJ Sjöqvist