Första rapporten från Costa Rica!

Efter en väldigt jobbig resa med missade flyg etc,. så kom vi äntligen på plats till Crocodile Bay Resort i Costa Rica i söndags morse med inrikesflyget. Efter att ha inkvarterat oss på den lyxiga lodgen och lite frukost så var vi i båtarna ca. 2 timmar försenade för fisket. Vi bestämde oss för inshorefiske, men både vi och fiskarna var lite slöa under dagen, så resultat var lite därefter…
Efter att ha fått en god natts sömn så var det dags för offshorefiske dag 2!
Vi hade ett riktigt bra fiske under förmiddagen med 4 landade Sailfish och en Dorado! Vi var dessutom i kontakt med ytterligare flera Sailfish och vid ett tillfälle hade vi dubbeldrillning utav Sailfish, där den ena tyvärr gick förlorad…
Riktigt kul att drilla Sailfish på lättare utrustning! Vi använder oss utav Shimano Stella 10000/14000, Shimano Talica 10 och Westin Popperspön och Sea jigging spön som fungerar helt utmärkt för detta fiske.
Imorgon så kommer vi att starta offshore och senare prova fisket på lite djupare vatten efter groupers etc.
Har aldrig varit på en sådan lyxig fiskelodge och man lever som en kung här! Maten är helt fantastisk och man bor i utkanten utav djungeln med ett otroligt djurliv. Idag var vi också ute på en kort tur efter fisket för att kolla på djur och inte alltför långt från lodgen fick vi uppleva krokodiler ganska nära oss. Inte de allra största, men krokodiler runt 2 meter inger ändå en viss respekt….
Nu ser vi fram emot morgondagen och jag har bra ”vibbar”!

Jimmy