då var det bytesdag igen och nya gäster väntas!

ja om man sumerar veckan som varit så har vädret kanske varit det sämsta vi upplevt här på lofoten under sesången sätt. ämen med medelvndar dagligen på 10-14m/s hindrade inte gästerna ifrån att sticka ut och fiska om bara 5timmat per dag men ändå.

Trots det dåliga vädret så slogs det 2 stycken camp-rekord och spätta rekordet slogs 2 ggr under den gångna veckan så fisket var tvärtemot vädret riktigt bra.

toppfiskarna på flundra var 180cm och 155cm och torsk på 15.5 men det var svårt att fiska stortorsk då vi blev begränsade till grundare vatten men vad gör det när annat fiske var på topp många nya pb:n slogs och jag tror att alla åkte från campen med ett leende på läpparna. så nu återstår det bara för mig att tacka dom gångna gästerna för en riktigt trevlig vecka och hälsa dom nya gästerna välkommna!

/Fredrik Schmiterlöw

Mårten med en fin flundra tagen på 5m vatten

micke med sin största