Kort torskpass på Söröya!

Vinden verkar aldrig vilja lägga sig utan fortsätter att plåga oss med sin ihållighet. Dock så var det lugnade än vad prognosen visade imorse vilket gjorde att vi gav oss ut på kanterna och försökte på lite torsk! Väl där ute var det stora mängder småsej och efter att Andreas agnat på med en sej tog det inte lång tid förrän den försvann in i ett stort gap där nere! Väl i båten vägde vi torsken till 21 kg och ett nytt personbästa var ett faktum för Andreas! Stort grattis! Vinden tilltog senare från sydväst vilket byggde riktigt grov sjö så vi avbröt fisket och rörde oss in mot hamnen! Fisket efter torsk här uppe just nu är inget mängdfiske men dem finns där ute och orkar man bara nöta under sejstimmen kommer det tillslut stor torsk!

Erik Axner- Söröya

Nytt personbästa för Andreas! 21 kg!

Riktigt bra kondition! Välmatad och proportionerlig!