Mats 50 År och Fortfarande bra fiske på Lofoten

Ja då fyllde våran mekaniker 50 år idag och jag och alla andra på NSA önskar Mats en riktigt härlig födelsedag! Som förövrigt har bestått utav en massa tårta och ikväll ska det grillas för fulla muggar!
Förövrigt så har vi på Lofoten fiskat endel flundra dom senaste dagarna med riktigt gott resultat med många fina flundror!! Mellan ca 100-130cm. Vi har även haft kontakt med riktigt stor flundra men det är alltid lite svårt när man krokar dom på grunt vatten så 2 stora har vi tappat efter en kort tids fight en som spottade kroken efter 70m rusning men dom finns där!!
Jag själv och 2 andra båtar stack på långtur till ett nytt ofiskat område och efter bara efter en kort tid får vi kontakt med vår första flundra och faktist så var alla flundror vi fångade på detta stället av bra storlek och jag är redan och planerar för nästa tur till detta stället och det kommer bli ännu mer intressant då man vet lite mer platser att gå efter kanske första över 50kg kommer från detta stället?

Fredrik Schmiterlöw

Grattis Mats

Glatt båtlag

stark för sin storlek

sista för dagen