växlande väder och bra fiske!

just i skrivande stund på lofoten så är vädret ganska dåligt men ändå så är det 3 båtar som trotsar vädret och ligger ganska nära campen för att försöka fiska flundra och även fast det blåser 12-14m/s så går det faktist att fiska här!! och jag har fått raport från ena båten att dom lyckats få flundra och tappat några så det ska bli spännande att se vad dom andra båtarna kommer med för historier senare.
annars har dom första dagarna varit bra efter flundra med många fina landade och majorieten har fått simma vidare c&r. redan första kvällen så stack ett gäng ut och skulle fiska 4 timmar och dom lyckades fånga 2 och hade ytterligaer 2 på som dom tappade och detta var riktigt nära campen!!
nu väntas det bättre väder framöver och en långtur är planerad på söndag så häng med!!!

/Fredrik Schmiterlöw

sätt inte badgränserna för lågt för då slutar det så här ;)