Riktigt bra efter alla arter!

på lofoten har vi dom sista dagarna hafft riktigt härligt väder och sköna spöböj! redan första dagen smäller ett gäng på en riktigt stor flundra!! men tyvärr hade dom inte turen med sig denna gången så efter att ha rusat 150-200 m utan att ens stanna så lossnar fisken och fighten var över… vi andra båtarna gick ut för att testa torsk och sejfisket och snacka om att vi fick mycket sej och torsk det var bara att släppa ner till botten(om man kom ner vill säga) och sen börja veva fort upp och någon stans i mittvattnet small det nästan varje gång. vi fick torsk på upp till 17kg och flera sejar mellan 7 och 10kg vilka bjöd på riktigt sköna fighter!! under nattens fiske så kom det upp flera flundror av olkia storlekar men även här tappade man en riktigt stor flundra då man i båten hade bestämmt sig för att avsluta fisket och man började veva upp och strax under båten ser dom en riktigt stor flundra jaga ifatt jiggen och sedan rusa till botten men tyvärr så spottade även denna fisk.. under förmiddagen idag så testade vi ett nytt spättaställe nära campen och snacka om att det levererade vi fick många spättor över 1kg med en topp på 1.94kg snubblande nära camprekordet men inte riktigt men jag skulle tro om vi lägger lite mr tid på detta stället så kommer vi att fånga större fisk!!

/Fredrik Schmiterlöw

sej på runt 10

mängder av makrill runt båten

en till sej runt 10

tunga gung

fin duble på 6.5 och 5.5 kg

Linus med dagens störst på 1.94kg

fin duble