glada ryssar och fina fiskar

Denna veckan på Lofoten har börjat bra med ett riktigt bra och stabilt torskfiske med flera exemplar på 10kg och en topp på 15kg under tiden vi fiskat torsk så har även sejen kommit på besök och bjudit på riktigt bra fighter med en topp på strax under 10kg. Vi har även metat endel spätta med gott resultat men dom stora har lyst med sin frånvaro. Sen till flundra fisket så har det kommit några per båt med en topp på 125cm och dom flesta av flundrorna har även fått simma tillbaka. Under gårdagens fiske så hittade vi även en ny het flundravik vi var 2 båtar som var där i 30 min men vi hade flundra i båda båtarna och det roliga var att vi hade ca15 meters siktdjup i denna viken så vevade du upp din jigg från botten kunde du se flundran hugga om du kollade ner i vattnet rigtigt häfftigt!

Fredrik Schmiterlöw, Nicklas Carlsson