Grymt fiske efter kungsfisk vid havöysund!

Ulf på Havöysund rapporterar om ett riktigt grymt fiske efter kungsfisk, man hade bulor som var 30-40 meter höga och man verkligen öste kungsfisk! dagens största kungsfisk vägde runt 4 kilo. Fisket efter kungsfisk bör vekligen testas om man får chansen.
Flundra fisket har börjat lossna igen och dagens största vägde 22 kilo men man tappade även 3 riktigt stora efter en stunds kamp.

På Söröya hade man idag bra torskfiske ute på Råsa med fina torskar runt på 10+ med en topp på runt 17 kilo även mycket fisk runt 5-7 kilo. För 2 dagar sedan fångade även ett gäng Litauer en marulk på hela 9 kilo vilket inte händer så ofta!

Här i Tromsö har idag varit lite bistert väder så det var bara två båtar som lämnade hamnen idag. Det landades 3 st flundror och en del fina torskar. Imorgon bitti drar ett tyskt gäng ut på hårdsatsning efter hälleflundra, så vi får se vad morgondagen bjuder på!

Häng med!!

Robert Folkstrand