Andra fläckiga havskatten på en och samma vecka!

För någon dag sedan fångades en fläckig havskatt på nästan 10 kg i guidebåten men idag när vi stod och inspekterade båtarna så smyger litauerna förbi med dagens fångster, var av den ena backen ligger det ännu en fläckig havskatt på nära 10 kg. Både Fredrik och jag hoppar till när vi ser detta och förklara vilken ovanlig fisk de har lyckats fånga. Detta blir fjärde fläckiga havskatten för säsongen 2011!

Guidebåten försökte dra lite torsk på en av de klassiska ställena men det resulterade ”bara” till en massa kungsfisk!
Det har också kommit ett gäng nya gäster redan idag för att göra en Kungsfisksatsning.

Från Havöysund så har det endast varit ute en båt idag som har haft fint torskfiske med vikter mellan 9-17 kg. Imorgon så drar flera båtar ut på lite kungsfisksatsning där nya positioner skall testas.

Även i Tromsö har det varit bra torskfiske med största Torsken på 20kg+ tagen på 180 meters djup!
I morgon skall det även här göras en Uersatsning.
Vi får veta mer om dessa satsningar i morgon! Glöm inte att följa oss via bloggen för direktuppdateringar!

Johan Mikkelsen