NSA artfisketävling !

Så i lördags morse var det dags för sista tävlingsdagen och det märktes redan vid frukosten att det var sista tävlingsdagen. Alla lagen pratade och skojade men ingen ville säga vart dom skulle eller vad dom skulle fiska. Starten gick och båtarna drog iväg. Kl 18,00 började båtarna komma i land och vid invägningen diskuterades fiskeplatser och alla visade gärna var dom varit och vad dom fått de stora fiskarna. På kvällen sedan så var det först middag med en och annan öl till maten. Så hur gick det då i tävlingen då? Jo båtlag7 med Mattias Karlsson som kapten vann på 441,71 poäng, följt av båtlag 8 och Johan Korp som kapten som blev 2a på 311,23 poäng, och på en 3e plats hittar vi båtlag 10 med Thomas Thögersen bakom ratten på 302,69 poäng. Vi hade även pris för mest poäng givande fisk, detta blev en mindre kungsfisk och priset gick till Anders Krus. Tävlingen blev mycket uppskattad av våra gäster så vi får väl hoppas att vi kan göra om detta kanske redan nästa år igen! Vi på NSA gratulerar vinnarna och tacka både sponsorer, tävlingsledare och alla deltagare för 2 trevliga dagar!

Ulf “Oxen” Hugsén.

Båtar påväg in för invägning.

Invägning

Alla pristagarna