Nytt NSA-rekord på Gråsej!!

Under gårdagen fångade en av våra tyska gäster vid Tromsö en gråsej på hela 18 kg vilket nu är nytt Nordic Sea Angling-rekord! Ett stort grattis till fångstmannen!
Fångsten skedde ca. 10 min båtfärd från campen. Det har även fångats en hel del hälleflundror vid Tromsö sista dagarna, men ingen av de riktigt stora….
Vid Havöysund så hade Daniel, Johan och gästerna i guidebåten ett fantastiskt fiske efter hälleflundra!
Man var ute efter NSA rekordet på 25 landade flundror/båt/dag, men man fick ge sig ganska tidigt då det var inplanerat en ”krabbfrossa” på hotellet. Nåväl, 17 flundror blev resultat och det är ju inte fy skam….
Vid Söröya skall det ha fångats kungsfisk upp till 6 kg under gårdagen, men merparten av gästerna tog det lugnt igår efter att ha fiskat natten tidigare. I dag har 6 av båtarna gått ner mot Loppaområdet och det skall bli intressant att se vad det ger!

Jimmy