Flundrarace och havsöringsfiske i Havöysund!

Daniel och Johan rapporterar om ett mycket bra hälleflundrafiske i Havöysund. I skrivande stund så har man landat sin nionde hälleflundra i båten för dagen. Målsättningen är att slå ”Havöysund och Nordic Sea Anglingsrekordet” på 25 landade flundror från en båt på en dag! Följ deras fiske på Havöysundsbloggen!
I går så tog Daniel och Johan bilen för att testa en plats i närheten av Havöysund för lite öringfiske. Efter ett par timmars landfiske så kunde man räkna in 4 st landade mindre havsöringar och en del sej och torsk. Man såg även en del större exemplar, men fick inte de till att hugga….
Till denna plats så går det utmärkt också att åka båt från campen och det är inte speciellt långt hit. Det finns också en hel del havsröding i detta område.
Kombinera ditt havsfiskeäventyr med flug/spinnfiske efter dessa arter!
Uffe rapporterar om ett ganska trögt fiske efter hälleflundra ute på Storskalltaren i natt. Det landades en del mindre flundror och en mycket stor skall tyvärr ha tappats….
Torskfisket var där emot bra och det fångades mycket torsk upp till 23 kg samt en marulk på 5-6 kg.

Jimmy