Bra fiske utan dom stora……..

Jakob Lindberg som skall jobba som guide under 6 veckor för oss i sommar och ytterligare 3 fiskekompisar anlände till Söröya i går kväll och har nu inlett sitt fiske. Vädret är strålande med sol och stilla hav men fisken i fjorden verkar vandrat utåt och det tog ett tag innan man hittade dom. Från Runningen och norrut var det i alla fall stora mängder med fisk men storleken var mestadels av modellen mindre på 2-8 kg. 5 st över 10 kg lyckades man fånga med en största på 14-15 kg. Vi har också en grupp norrmän på plats som har fiskat under gårdagen och idag. Dom har också fångat mycket torsk med enstaka större exemplar upp till ca. 18 kg.
Det fångas mycket hälleflundra utav yrkesfiskarna på Söröya och Jakob och hans vänner kommer ev. även att prova detta fiske i helgen.
Fler rapporter följer!

Jimmy