Ny samarbetspartner/kompanjon!

Jag vill hälsa Hans Hagerup välkommen till Nordic Sea Angling.

Hans som kommer från Helsingör i Danmark har dom sista 11 åren jobbat med fisketurism i Danmark där han som skeppare och delägare på Danmarks mest framgångsrika turfiskebåt Bonito varit med om att guida många gäster från flera olika länder till väldigt lyckade fiskeupplevelser och många danska sportfiskerekord.

Hans med sin båt Bonito har många gånger varit pionjär i olika fiskesammanhang och han har kört turer från Öresund, Gule rev, sydnorge samt Nordsjön.

Man har fiskat efter stortorskarna i Öresund, på vrak i nordsjön på flera hundra meters djup, kört trollingturer men också metat efter mindre plattfiskar etc. Hans som är utbildad styrman och maskiningenjör har också filmat mycket med UV-kamera för att lära sig mer om dom olika fiskarnas beteende och har varit anlitad av biologer i olika havsforskningsprogram.

Några olika rekord från Bonito är följande:
Torsk 29 kg
Havskatt 18 kg (danskt rekord)
Bleka 8 kg
Långa 25,4 kg
Lax 16,5 kg
Rödspätta 3,4 kg
Havsöring 8,6 kg
Marulk 22 kg (danskt rekord)
Havsål 14 kg
Lubb 13 kg
Gråsej 16,8 kg

Hans har nu bestämt sig för att lämna tiden som turbåtsskeppare bakom sig för att få nya utmaningar och efter att ha besökt Söröya som gäst så känner han att det är det här han vill jobba med i framtiden!

Vi tror att detta kommer att stärka Nordic Sea Angling och våra ambitioner är att fortsätta att erbjuda marknaden en högkvalitativ produkt inom sportfiskeresor till Norge till ett konkurrenskraftigt pris!

Vi kommer att jobba målinriktat för att fortsatt hålla en hög servicenivå, utveckla fisket i nordnorge och göra allt för att du som kund skall få en helhetsupplevelse som gör att du återvänder till oss framöver.

Många nya spännande nyheter inför säsongen 2009 kommer också att presenteras på hemsidan under försommaren så håll ögonen öppna!

På bilderna nedan ser ni Hans med havskatt på 18 kg (danskt rekord) samt Jakob (t.v) och Hans (t.h) efter ett lyckat hälleflundrafiske i somras på Söröya. Jakob som också jobbat en del på turfiskebåten Bonito kommer att vara guide hos oss i år mellan 19/6-31/7.

Jimmy

Lyckat kveitefiske!

Hans med 18 kg havskatt