Nappstraumen – Boendet

Här finns 6 stora rorbuer av mycket hög standard, belägna i vattenbrynet. 5 av dessa rorbuer är identiskt inredda med 4 sovrum med totalt 8 enkelsängar. Sovrummen ligger belägna på ovanvåningen tillsammans med en mindre toalett. På nedervåningen finns en större toalett med dusch.

Vi erbjuder även en rorbu som är handikappanpassad med  3 st sovrum för upp till 6 personer. En dubbelsäng på nedervåningen samt 2 sovrum på ovanvåningen.  Utanför varje rorbu breder sig en stor terrass på 32 kvadratmeter ut sig med en magnifik utsikt över vattnet. Alla rorbuer har moderna kök, stort allrum , smart-tv, höghastighets-wifi och har en ventilationsanläggning för ren och frisk luft i alla rum.

Storhytten
Denna populära hytte bland större grupper ligger precis ovanför båtarna och med sina 150 kvm, ett enormt allrum som bjuder in till trevliga middagar och mysiga kvällar för större sällskap samt 4 sovrum med upp till 9 sängplatser är detta ett perfekt val för den större gruppen som önskar något extra. Storhytten har två badrum, varav ett med både dusch och tvättmaskin som gör detta praktiskt och bekvämt för alla. Storhytten är inredd med ett fullutrustat kök, tv samt höghastighets-wifi.
Klicka på Storhytten i menyraden till höger för att se bilder invändigt