Nappstrømmen

Nok en uke fra Nappstrømmen er over! Forholdene på havet har vært veldig bra siste tiden, med unntak av en dag som ble begrenset fiske. 

Denne uken har vi hatt mest fokus på kveitefiske, som virkelig begynner å komme i gang for fullt. Allerede under andre fiske-dag kom det opp en magisk fisk på hele 195cm! Videre har vi fisket på, og nok en fin kveite på 126 cm har kommet opp!

Torskefisket har vært relativt bra, den står spredt utover og det blir en del leting. Når vi har funnet fisken har den vært bitevillig og mye matfisk har blitt med hjem. Størrelsesmessig ligger snittet på 6-7kg men med større torsker opp mot 13kg innimellom. Siste dagen dagen hadde vi full action da større sei var i samme området som torsken. Dobbel og trippelhugg var det jevnt over, og gjengen i guide båten pumpet opp fisk etter fisk! Perfekt avslutning på uken her i Lofoten

Tight Lines//