Å – Boendet

Man bor i pittoreska gamla rorbuer som är ganska enkla, men med en hygglig standard. Här finns både 2, 4, 6 och 8-bädds rorbuer som ligger i närheten av hamnen. I rorbuerna finns ett välutrustat kök, så det finns också goda möjligheter att laga sin egen mat i rorbuen. Skulle man hellre vilja, finns möjlighet att äta på campens restaurang.

På campen finns plats att filéa sin fisk, frysrum att förvara fisken och vi har uthyrning utav både flytoveraller & fiskeutrustning. Det finns också en mindre shop där vi säljer jiggar, pilkar och allt annat som behövs för fisket utanför Å. På plats kan du också köpa din fryslåda att förvara fisken i.

En bil står till våra gästers förfogande. Närmsta matbutiken ligger 3 km ifrån campen i det lilla samhället Sørvågen. Vill man ha ett större utbud så kan man också köra till det kända fiskesamhället Reine som ligger en dryg mil ifrån campen. Under sommartid så håller också det lokala bageriet öppet på Å som är välkända för sina både stora och välsmakande kanelsnäckor. På bryggan finns också en bensintank för att underlätta tankningen av båtarna.