Blåsig avslutning men den sista dagen vände det!

Nu dom har sista dagarna som har varit har det varit tufft och svårt fiske. Fisken har inte velat hugga och så har det varit kraftiga vindar som har gjort oss begränsade på vilka områden vi kan vara på. Trots det jobbiga vädret så har det varit ett bra humör och taggade grupper. 

Den sista dagen så vred vinden sig och våghöjden gick ner. Det skulle bli en perfekt dag för oss och våra grupper som var inne på sista fiskedagen. 

Många av båtarna hade samma plan att åka ut tidigt och vara beredd på att köra lite båt för att hitta fisk den dagen. Det visade sig vara en bra plan för alla båtar som var med. Det var mycket fiske och det var 15 kg  torsk i nästan alla båtar. Mycket av torsken var mellan 5-8 kg, däremot var det även en hel del fin fisk runt 10 kg klassen också. Det var en fantastisk rolig och härlig dag för alla våra gäster. Vi alla avslutade veckan på topp. 

Hällsningar // Calle & Kristian