18kg torsk, og kveiter fra camp Nappstrømmen!

Høstfisket fortsetter og levere her i Nappstrømmen. Været har har vært meget bra, med unntak av de siste to dagene da fisket har blitt noe begrenset. De første dagene har vi satset på torskefiske. Det kan være litt utfordrende på denne tiden av året, da de er litt småspiste. Men etter litt testing fant vi noen dypere grunntopper, hvor det det var mengder av bitevillig torsk. De fleste lå mellom 6-10kg. George som fisket med en død agn-sei landet den største torsken som dro vekten til hele 18,5 kg. En meget bra fisk på denne tiden av året. Ved fiske med litt mindre jigger har det kommet opp mye sei, ikke de aller største men fin fisk opp til ca 6kg.

Kristian som var med en gruppe svensker, har hatt noen fine økter etter kveite i nærområdet. På grunnere vann landet de et bra antall kveiter, med 2x 110cm i topp. Når vinden kom ble det fisket rødspette siste dagene. Gjestene fikk testet ut dette spennende fisket, og fikk etterhvert noen pene flatfisker.

Nå gjør vi oss klare for en ny uke i Lofoten!

Tight lines// Kristian & Calle