Kveitefiske Nappstrømmen!

Denne uken har vi hatt ett fantastisk vær, med høytrykk og stabilt bra fiske. De fleste båtene har brukt mye tid på kveitefiske under denne tiden. Allerede første fiskedag lyktes ett gjeng svensker, med hjelp fra Guidene og lande 11 kveiter. Både dobbel og trippelhugg hadde de under dagen!. De fleste var rundt 90cm, men også noen bedre topp fisker rundt 120cm. Vi er oppmerksom på å holde en bra bestand kveite, man tar noen matfisker, og resten får svømme tilbake.

Flere familier har også tatt turen til Nappstrømmen denne uken. De har fått opplevt ett bra fiske etter både torsk, sei og kveite. Torskefisket har vært meget bra i perioder. De fleste har vært 5-8kg, med noen større innimellom. Største torsken under uken ble tatt av Lise, den veide rundt 14kg. Det er veldig mye liv ute på grunntoppene for tiden, det hugger mye. Under torskefiske har det og blitt tatt flere fine kveiter, i perfekt matstørrelse. Flere har også prøvd seg etter storseien, det har vært store mengder med fin sei opp til 10kg, som byr på en morsom fight. Svenskene i båt 2 har fisket meget bra under dagene, de har fortsatt det gode kveite fiske fra første dagen, og landet ett bra antall kveiter. Ingen større topp fisk, men de har virkelig fisket effektivt. Siste dagen brukte brukte de noen timer etter torsk, og lyktes raskt med og fylle 2 kasser med matfisk.

Hälsningar// Kristan & Calle