Bra kveitefiske fra camp Nappstrømmen!

enne uken har vi hatt riktig bra vær, med lite vind, høye temperaturer og bra fiske! Båtene har stort sett fisket på yttersiden av Lofoten. Allerede etter første dag ble det meldt om ett bra fiske. Hovedsakelig torsk og sei, som det er mye av nå. Perfekte matfisker, men også noen bedre toppfisker opp til 10kg. Fredag morgen samlet vi en gjeng båter, og kjørte ett stykke sørover, hvor vi skulle bruke dagen på kveite fiske. Kristian som guidet en gjeng britter kroket ganske raskt noen mindre torsker, før det plutselig ble alvorlig bra stangbøy hos Robin.Vi skjønte raskt at dette var en stor kveite. Etter 30 minutter med intens fight, kom fisken sigende opp, og ble landet perfekt. 197cm!

De andre båtene som var i samme området fisket bra. Det ble rapportert inn mye kveiter denne dagen, med de fleste rundt 90-100cm. Og en 118cm.Kveitefisket har fortsatt levert bra, og det har blitt landet fine matfisker hver dag. Båt 9 hadde en fin økt på yttersiden hvor de fikk 7stk på noen timers fiske, der tre av de ble med hjem og resten fikk svømme tilbake. Under uken har det blitt tatt noen riktig fine toppfisker! Bortsett fra den på 197cm, har det også blitt tatt kveite på 180 og 140cm.

Det har vært et meget godt sei fiske under uken. De byr på en bra fight, spesielt på lettere utrustning! Mange har testet ut dette fiske, og størrelsen har ligget på 8-10kg. Toppfiskene lå på rundt 15kg. Blant all seien finner man også torsken. De har vært litt utfordrende å få den til og bite noen dager, men når man først finner bitevillig torsk har vi hatt ett bra fiske, hvor man fyller kassene raskt med fin matfisk på 5-10kg. Det er mange gjester som lurer på om det er mulighet for og fiske kolje i området. Det er det absolutt, og gjerne når man driver litt ut mot dypere vann på 50-80meter. Der har vi finnet store mengder med fin kolje under uken. Med det fantastiske været vi har hatt, har det blitt veldig mange fisketimer for våre gjester. Eksklusive arter som breiflabb på 8kg, flere steinbiter og uer har kommet opp.

Rødspette fiske har vært bra i nærområdet. De båtene som har valgt og bruke tid på dette fisket har lykkes bra med fiske. Ett fint antall fisk, med noen flotte toppfisker rundt 55-60 cm

Tight Lines // Kristian, Calle & Gustav