Å #3,#4,#5,#6

Vad ska man säga?!? Fisket är i världsklass här på Å! Allt som behövdes var finväder! Sen har vi piraterna Jakob(Terminator) och Mads här på besök.

Redan under första dagen har de lyckats med något ingen annan lyckats med innan.

Jakob och Mads kunde inte hålla sig direkt när de anlände och begav sig ut redan på natten när de anlände. När vi guider vaknar upp dagen efter möts vi av ett otroligt meddelande av dessa gubbar.. Inom loppet av 12h har dessa herrar landat 2 hälleflundror över 2m!  210cm och 230cm!

Historian tar inte slut där.. 

Efter dessa meddelanden gör sig Marcus och Daniel sig redo för att bege sig ut på havet med ett gäng Holländare och ett gäng Britter. Med vetskapen att det varit en vild natt ute på havet och sjukt stora hälleflundror kommit upp vill gästerna också testa på detta fiske. 

Marcus båt lyckas nästan direkt kroka på ett dubbel hugg men en av fiskarna väljer att kliva av. Efter några timmars fiske med ett gäng flundror på 70-100cm tänker de om och vill gör en satsning på stor hälleflundra.

Ny plats för gubbarna i Marcus båt. Under tiden de håller på och lägger om sig sjunger Jakob och Mads ut i VHFen att de har landat flera stora fiskar…

Inom loppet av 24h har dessa gubbar landat 4st 2m!

Detta är helt otroligt och det är bara gratulera! Otroligt bra fiskat! 

Gubbarna i Marcus båt taggar till ordentligt när de kommit fram till den nya fiskeplatsen, men det dröjer lång tid innan det händer något för dom. Till slut precis innan de planerar att avbryta hugger det till i fören och det är tvärstopp. Man kan se skräcken i Martijn och Mikes ögon att denna fisk är riktigt stor! 

Efter en riktigt häftig fajt mellan fisk och utrustning kommer fisken upp till ytan. En riktigt grann hälleflundra på 189cm! 

Vi har även norsk Havsforskningsinstitutet här på besök. Där de ska märka sej. Alexander har varit med dom ut och hjälp till med märkningen. Där de upplevt ett helt otroligt fiske efter större sej i ytan! Med en medelstorlek på 1m så kan man säga att fisket är helt sjukt!

Detta är endast vad som hänt oss på 24h.. Det kommer komma mer!

Tills dess! Tight lines! //Marcus, Alexander, Daniel, Ludvig