Fint vær, og bra fiske fra Nappstrømmen!

I uken har vi hatt bra vær! Det utnyttet vi godt, og satte kurs for nok en langtur. Det tok ikke lang tid før båtene begynte og rapportere inn fisk! Hollenderne som hadde med guide denne dagen startet fisket med en flott kveite på 115cm, liker etter hadde de kontakt med større fisk (typ 160cm) men den ville ikke bli med opp denne gangen. I fantastisk vær, ble ble det tatt flere flundrer i båtene denne dagen. Største på 136cm, også en gjeng fin matfisk rundt en meter.

Mange av gjestene har brukt dagene til Torskefisket, som bruker å være stabilt bra på denne tiden. Etter litt leting på ulike steder ble det fisket mye fin matfisk. Både torsk og sei. Og med topp fisk med en torsk på 14kg ble det en fin avslutning på denne uken Nå gleder vi oss til en ny uke med nye gjester!

Tight Lines// Kristian, Calle & Gustav