Nappstraumen går HETT i kylan på Lofoten!

Nappstraumen går HETT i kylan på Lofoten!

Vår guide Calle på Nappstraumen berättar om ett fint fiske det senaste även om det stundtals varit svårt att hitta stimmen så har de som lyckats belönats med fina matfiskar och ett gäng fina skreitorskar upp till 14 kilo.

Som bonus har våra gäster även lyckats bärga en superfin marulk på 4-5 kilo. Vi brukar säga att om man en marulk på kroken så är det första man skall göra att gå till butiken och köpa en bunt trisslotter då detta inte hör till vanligheterna. Bättre matfisk är svårt att hitta så denna lär bli mycket uppskattat.

Grabbarna har förgyllt dagarna med lite härligt flundrafiske strax utanför campen där det varit bra action med ett helt gäng fina hälleflundror upp till 120 centimeter. Det har även kommit en riktigt stora flundra på 175 centimeter till våra tyska gäster, som lurade upp denna inne i Nappstraumen, strax utanför campen. Tyvärr fick vi inte någon bild av gästerna på denna drömfångst, men faktum kvarstår, Nappstraumen är ett riktigt häftigt ställe med varierat fiske 😁!