Å! #20 #21 MONSTER!

Å! #20 #21 MONSTER!

Då är det dags att summera ihop en helt fantastisk vecka som dessvärre har kommit till stt slut. Vädret har visat sig från sin bästa sida och fisket lika så!

I söndags  anlände som sagt Jakob “Terminator” samt hans son Anton “TerminatorJR” och öppnade upp deras första fiskedag med en flundra på 170cm, en helt galet fin fisk till Anton men det skulle inte sluta där utan större fiskar är utan tvivel deras melodi!

Måndag, några nya gäster anlände kvällen innan och kunde nu mötas upp med Daniel vid Bryggan för avfärd kl 06:00, Vädret såg riktigt fint ut under förmiddagen men dessvärre skulle våghöjden och vinden bygga successivt under hela dagen för att sedan bli fiskbart när vattnet gick mot sjunkande framåt eftermiddagen. Väl ute Dröjer det inte länge innan Thor får en riktigt go bugning i spöt följt av ett ordentligt mothugg, Några huvudsak från helvetet signalerar att det helt klart är en bättre fisk och innan man visste ordet av hade den simmat ner till botten och ställt sig och tjurat, Några krafttag senare och fiskens huvud lyfts, fighten går därefter väldigt smidigt och tankarna om det faktiskt var en stor fisk började snurra i huvudet… Men ekot på ekolods skärmen skojar man inte bort och efter att parerat några goa huvudskak på vägen upp kunde Daniel landa och säkra en riktig drömfisk till thor på 181cm!

#20!

En bit bort ligger kollegan Erik axner med Familj och drillar monster! Svärfar hade krokat i stort!  Fighten är relativt odramatisk men det är inget snack om att det är en riktig gigant de har på kroken! Med en tyngd från en annan planet bottnar spöt och allt sätts verkligen på sin yttersta spets! Utrustningen håller måttet och efter ett strategiskt byte Kunde Eriks Mamma lyfta fisken från botten och med stadig press få den hela vägen upp till ytan där Erik nu kan landa denna MAGISKA fisk på 232cm!  Otrolig prestation och teamwork i båten gör detta möjligt, stort Grattis från oss alla på NSA! Efter ett gäng goa bilder så simmar denna fisk precis som alla andra över 130cm ner i djupet igen efter varsam hantering.

Jakob och Anton som ligger en bit bort krokar även dom i en fin fisk och efter ett par goa rusningar kan anton landa en riktigt fin flundra till denna gången på 174cm… helt galen prestation från en så ung men ack så inbiten fiskare att landa en sådan fisk! Snacka om att Anton går i sin fars fotspår när det kommer till att fånga gigantiska fiskar, och större ska dom bli…

Tisdag och äntligen riktigt gött väder, Svaga vindar och sol framåt eftermiddagen, kan det bli bättre? Jo med ett flundrafiske som är helt utom rimliga mått kan allt verkligen bli bättre även fast solen redan skiner. Alex rattar guidebåten och Daniel kör samma båtlag som dagen innan. Alex öppnar upp dagen med att dom i vanlig ordning drillar stor fisk i första driften… Detta börjar bli en vana över radion i början på dagarna, det är bara att lyfta på hatten till vår guide Alex! Efter några minuters tystnad kan Alex säkra en smått galen fisk på 174cm till gästerna. 

Men för att dra en liten summering av slutet på dagen så krokar Alex och kompani ytterligare en fining på 185cm följt av Att Daniel Rapporterar in att hans gäst Olof landat en riktigt fin på 161cm. Jakob och Anton rapporterar straxt efter det ett dubbelhugg med 197cm samt 140cm samt att de avslutar dagen med ytterligare en fin fisk på 180cm!!! Snacka om att fisket håller absolut världsklass! 

#21!

Onsdag och sista fiskedagen för gästerna, denna dagen är det helt klart svårare väderförutsättningar än tidigare och stökigt värre ute på havet, men våra gäster krigar på. Erik landar en fin fisk på 168cm i riktigt stökig sjö och väljer därför att släppa den efter endast några snabba bilder på den vid båtkanten. Någon distans österut ligger Jakob och Anton i ett lite mer väderskyddat område och harvar på, helt plötsligt bockar sig ena spöt ner till vattenytan följt av några Rejäla huvudskak!  Fighten blir klockren och landningen lika så! Fisken mäts till 203cm och är nummer 21 över den magiska 2 meters gränsen i år!

Stort grattis Jakob och Anton från oss alla på nordic sea angling! Efter några snabba bilder så simmar den självklart vidare för att försäkra oss om att vi ska kunna ha ett fantastiskt fiske kommande år!

utöver dessa fiskar så kommer det självklart upp matfiskar mellan 80cm till 130cm mellan båtarna med jämna mellanrum! Det är otroligt viktigt att vi följer dessa riktlinjer för att fisket fortsatt ska vara stabilt kommande generationer

Nu inväntar vi nästa veckas gäster!

IN I KAKLET!//

Daniel, Alex, Oskar och Markus