Uppstart Havøysund 2021 – Våra första utländska gäster för i år!

Äntligen är vi igång i Havøysund och inte nog med det så har vi också välkomnat våra första utländska gäster som har kommit in på deras godkända Covid-19 Pass! En milstolpe för oss och vi ser äntligen ett slut på alla dessa reserestriktioner när vi kan börja resa tryggt igen. Våra första gäster kommer från Litauen där dom fått deras Covidbevis EU-godkända och det berättar att inresan gick otroligt smidigt och utan några problem. I takt med att fler blir full vaccinerade och länder blir godkända med deras Covidbevis så kommer vi nu kunna återgå till det vi älskar, dvs. att skräddasy fantastiska fiskereser till alla våra kunder!

För fler frågor kring krav på inresa och Covidrelaterade frågor så kommer vi uppdatera med senaste information på vår facebook sida https://www.facebook.com/nordicseaangling . Nästa uppdatering om detta blir nu på fredag. Men nu kommer årets första fiskerapport från Havøysund!

Våra guider Ulf och Andreas Hugsén som är på plats i Havøysund välkomnade våra första gäster och har också varit ut och guidat dom för att gå igenom både teknik och plats val. Gästerna hade tidigare inte mycket erfarenhet kring området och havsfisket sen tidigare men trots detta så har dom landat 9 fina flundror med topp på 130cm. Redan nu kan flera utav dom stoltsera med nya personliga rekord! Dom berättar också att dom krokade i ett riktigt monster som de fightades med i 40 min innan den klev av. En fiskehistoria dem sent kommer glömma! De riktade även fisket efter havskatt och lyckades landa flera med största på ca 6kg! De har även fångat en hel del fin mattorsk inte långt ifrån campen. Gästerna är redan nu otroligt nöjda med allt och de har fortfarande två fiskedagar kvar, så vem vet vad som händer här näst!

Nu känner vi äntligen att vi snart är igång igen! Tills dess kan vi bara uppmana alla våra gäster att försöka ta deras vaccin så fort som möjligt och såklart följa hälsomyndigheternas råd för att minska smittospridningen så kan vi snart alla börja resa igen!

Trots att vi har väldigt fullbokat just nu så kan det öppnas upp möjligheter om grupper inte kan genomföra sin resa som planerat. Vi uppdaterar bokningsläget på vår hemsida kontinuerligt och kommer också komma ut med mer information kring inresekraven så fort vi har ny bekräftad information.

Fler fiskerapporter kommer inom kort!