Fantastiskt höstfike efter rödspättor och hälleflundrorna börjar samlas här i Nappstraumen!

Det är känt sedan länge att hösten är en tid för stora rödspättor och hälleflundror från vår camp i Nappstraumen.
Trots en varm sommar så börjar nu äntligen vattentemperaturen falla och flundrorna börjar samlas några få minuter från campen. Vi testade även på rödspättafisket som brukar vara fantastiskt under den här tiden på året och det visa sig ännu en gång stämma från tidigare år! Sjukt mängdfiske med många över kilot med en toppfisk på 1,6kg!! Tyvärr har vi inte många gäster på campen pga. rådande omständigheter kring covid-19 runt om i världen men vi kör på och hoppas kunna avsluta med flaggan i topp!

Häromdagen var guiden Johan Mikkelsen ute med sina gäster på lite flundrasatsning i Nappstraumen där de lyckades landa 2 flundror och tappade en tredje. Han berättar om många stigningar varav en som utmärkte sig markant och var definitivt en fisk av större kaliber! Nu har även vattentemperaturen fallit ännu mer och vi hoppas på ännu mer aktivitet utanför vår camp!

Följ rapporterna från Nappstraumen och kom ihåg att boka dina resa med oss redan nu då trycket för nästa år är stort och många bokar redan för 2022!!!

Vi önskar är varmt välkomna till Nordnorge och satsar på att vi är tillbaka med full styrka för 2021!