Fler lyckade dags guidningar, bra mängdfiske och ett fantastiskt fiske från land – Nappstraumen!

Vi är inne i hösttider och vädret har verkligen bjudit på det bästa man kan tänka sig – Solsken, 10-12 grader i luften, ostliga vindar och ett lugnt hav! Våra gäster har verkligen haft några riktigt fina dagar som har bjudit på ett bra mängdfiske på yttersidan Lofoten! Bra mängdfiske efter torsk, sej, blekor, långor och ett gäng flundror med topp på 116cm strax utanför Nappstraumen!Men det som utmärker sig lite extra denna veckan är våra gäster som fiskat från land som rapporterar om en grymt mängdfiske på olika arter och hela 23 landade flundror med största på 96cm och en av bättre kaliber som dom tyvärr tappade!
Inte nog med detta så har dom också landat blekor upp till 5 kg, rödspättor över 2kg, havskatt, torsk och en MARULK! – Allt detta från land!!!I övrigt flyter allt på med nöjda gäster, vackert väder och norrsken som bjuder på fantastiskt skådespel var och varannan natt!

Nu väntar vi bara på att de stora hälleflundrorna ska komma in till Nappstraumen som de alltid brukar göra varje höst!!! Så är ditt mål att bara fånga en flundra över 50kg då är det nu i Oktober man ska boka för att ha riktigt go chans att uppleva detta!
Finns fortfarande platser kvar så hör av er till oss om ni vill boka in en impulsresa till vår destination Nappstraumen!Tight lines,
Johan Mikkelsen & Calle Hjelm