Första veckan på Å 2020

En ganska tuff premiärvecka är till ända här på Å.
Vi började veckan på bästa sätt med bra fiske och rätt mycket fisk nära in på campen där vi bara behövde köra knappa 10 minuter för att finna fisken. Under eftermiddagen i söndags började ett riktigt skitväder dra in och vi fick under måndagen stanna på land pga vinden. Tisdagen spenderades i jakt på hälleflundra i samtliga båtar där Lasse tappade en fin fisk efter ett par minuters fight och i guidebåten kom det upp en flundra strax under mått. Onsdagen var sista chansen på skreien och trots tufft väder så körde vi på. Det var lite svårt att hitta samlingar av fisk och de fiskar vi hittar är väldigt rörliga och det är svårt att hinna få ner grejorna innan de är borta. Men trots det så kommer det upp bra med fisk i båtarna.
Nu har vi nya gäster på plats och enligt rapport från yrkesfiskarna börjar det nu fylla på bra med fisk här ute i västfjorden. Nu inväntar vi bara lite svagare vindar sen är vi på dem igen!

Tight lines!

André & Alex