Shore fishing i Nappstraumen!

Här kommer veckans lägesrapport. Den har veckan har vi haft en grupp med britter som uteslutande har sysslat med kustfiske har runt om kring på Lofoten. De har haft ett över förväntan bra fiske med många olika arter, trots ett varierat väder. Det har kommit upp torskar koljor och några långor kronan på verket blev en hälleflundra på fina 90 cm. Dom hade otur på en av dagarna då dom tappat en finare hälleflundra på grund av att linan gick av när den rusade längs med boten och linan skavs av. Vi har inte haft några gester som har varit ute på havet och kollat lyckan efter dom stora torskarna. Att dessa killar är både duktiga och nöjda syns på dessa bilder. Nästa vecka kommer fler av dessa ”shore fishers” och även en grip som kommer att åka ut med oss på havet och testa på fiske lyckan efter skreiar och hälleflundra har i Nappstraumen. Väder prognosen ser stabilt ut så vi håller tummarna på nästa vecka.

Tight Lines//

Calle