Storflundra och kanonfiske i Nappstraumen!

Dom senaste dagarna har fisket verkligen levererat här i Nappstraumen.

Vädret har varit stundtals riktigt bra vilket har gjort det möjligt att åka lite längre än vanligt och möjligheten till att testa lite nya platser vilket har varit riktigt kul. I början av veckan stack samtliga båtlag långt norrut för att göra ett mixat fiske efter torsk och hälleflundra, väl på plats stod det tjockt med torsk på i stort sett varje platå vilket resulterade i ett sjukt lyckat torskfiske med flera fina fiskar mellan 5-11 kilo. Men all torsk gjorde hälleflundrafisket lite problematiskt då torskarna han först till betena. Men efter en hel del sökande så hittades ”äntligen” ett området utan torsk och bara någon minut in i första driften small det på rejält på Ellerts spö och efter en fin fajt lyckades dom till slut säkra dagens första hälleflundra på fina 111cm.

Vår Holländska grupp har haft ett riktigt fint fiske denna vecka med en riktigt drömfisk på hela 181 centimeter som fångades bara två minuter från campen. Och idag lyckades dom få ytterliga en fin fisk på 85 centimeter. dom kommande dagarna ser riktigt lovande så vi hoppas på ett fortsatt kanonfiske här i Nappstraumen.

Tight Lines

Martin & Calle.