Nytt Camprekord på marulk!

Veckan började med en fruktansvärt trög dag där fisket skulle inriktas på främst torsk och sej. Gästerna ville såklart inleda sin resa med lite spöböj men fisken ville bara inte. Vi fick dock se späckhuggare för nästan 5:e dagen i rad. De var såpass nära att du nästan kunde peta på dom. Så första dagen blev ändå lyckad.
Dagen efter så gav sig Alexander och guidebåten ut på västsidan för att knäcka koden. Trots väder och vind så lyckades han hitta mängder med torsk, där topparna låg på mellan 15-17 kg. Många av de övriga båtarna begav sig söderut för att testa fisket där. Resultat var lite blandat men ändå helt okej med flera fina torskar och ett par flundror.

Flundrafisket i övrigt rullar på som vanligt. Det har kommit upp en hel del meterfiskar och senast igår så fick Daniel i båt 6 en ritkig drömfisk på 177 cm! Sist men absolut inte minst så har vi ett nytt camprekord på Marulk. Den vägde hela 25,8 kg. Ett riktigt fetto tagen av Robert Qvist under fredagens fiske, stort grattis Robban!

Idag piskar vinden på från sydväst och vi har varit ute en kort tur på morgonen men vädret var alldeles för dåligt så nu sitter vi i stugorna och väntar på bättre tider!

Tight lines!

Johan, André & Alex