Fin avslutning i Nappstraumen!

Den andra halvan av veckan här i Nappstraumen har fortsatt lika bra som den första halvan, strålande sol hela veckan och fantastiskt fiske.

Första delen av veckan började som ni säkert redan vet väldigt bra med fina torskar, sejar, en riktigt fin storflundra på 183 centimeter och sist men inte minst en riktigt fin marulk på dryga 7 kilo. Den sista delen av veckan har även den varit riktigt fin. Lördagen bjöd på lite mer vind är tidigare under veckan, men det hindrade inte våra gäster. Trots att vinden låg på och alla var ganska begränsade i val av fiskeplatser så lyckades många av våra gäster väldigt bra. Båt 3 med Bo i spetsen fick många fina torskar upp till 12-13 kilo samt en fin hälleflundra på 95 centimeter. Team Jara i guidebåten fick också många fina fiskar mellan 5-10 kilo samt en fin långa på drygt 10 kilo.

Dagarna efter så la sig vinden och havet låg spegelblankt och med bra väder kommer oftast bra fiske som ett brev på posten. Guidebåten har vart ute och fiskat ett lite mixat fiske där dom riktat in sig på både torsk, sej samt hälleflundra, vilket dom har gjort riktigt bra. samtliga i båten har fått känna på riktigt fina fiskar där Mattias och Hasse fick känna på kraften hos några riktigt fina storsejar där dom största låg på dryga 11 kilo. Ana som aldrig har fiskat i Norge förr fick känna på sina första sejar samt några fina torskar som låg mellan 4-6 kilo, stort grattis Ana. Aksel lyckades fånga sin livs första hälleflundra på fina 117 centimeter och resten av gruppen har också fått känna på riktigt fina torskar. Samtliga båtlag har haft riktigt fint fiske under veckan där storsejen har varit precis överallt och där några har lyckats fånga riktigt tunga torskar runt 15 kilo samt flera fina hälleflundror mellan 90-120 centimeter.

Dom kommande dagarna ser ganska lovande ut så vi hoppas att prognoserna stämmer så vi kan ha fortsatt kanonfiske här i Nappstraumen.

Tight Lines

Martin & Calle.