Ännu en storflundra på Å!

Vi har fortsatt kanonbra fiske efter flundra här på Å. Vi har haft lite skitväder de senaste dagarna eller i alla fall torsdag-lördag. Med västliga vindar och väldigt hög sjö som rullade in utifrån öppet hav. Så de flesta båtarna har riktat fisket efter flundra på lite med väderskyddade platser vilket har gett riktigt bra resultat. Alla båtlag har fångat flera fina flundror och i går när vädret var riktigt fint kom flera grymt fina fiskar. Toppfisken för dagen kom när båt 4 ropade över radion att de behövde hjälp att landa en riktigt stor fisk. Jag körde över på en gång och hjälpte Karl att landa en sjukt fin fisk på 180 cm, så snyggt jobbat! Efter lite fotografering och ett bad fick hon så klart simma hem igen. Flera andra kanonfiskar landades också på 145 cm, 140 cm, 133 cm med flera.
Sejfisket är som vanligt bra men det har inte varit så mycket ytaktivitet än så länge under veckan men idag och imorgon får vi allt mer fart på strömmen vilket borde betyda popperfiske!
En del stora torskar har också kommit upp där toppfisken är på hela 20 kg! Ett flertal havskatter har också bitit på och en riktigt stor på hela 9 kg har kommit upp.

Tight lines!

André, Alex & Tobbe