Härligt veckoslut på Risøysundet!

Då var en grymt trevlig vecka, med underbara gäster och fint fiske till ända. Efter lite tuffare väder under början på veckan så blev vi belönade med finväder under våra två sista fiskedagar. Första dagen rattade Marcus guidebåten och målet var flundra. Fisket började lite segt, men efter ett tag högg det till på Peters spö och de kunde landa Peters första flundra på fina 94 cm! Det hände inte mycket mer den dagen, men dagen därpå var det dags igen. Flundra på tapeten och vi begav oss bort mot Andfjorden. Det hände inte mycket under de första timmarna, men mitt som vi stod där i finvädret och njöt så sa det smack på kveitekungen Jonas jigg! Efter lite fight kunde vi landa dagens första flundra på fina 107 cm! Kort därpå var det dags igen, och denna gång small det på Mattias spö som ännu inte hade fått känna på flundra. Fighten gick klockrent och vi kan landa Mattias första flundra på 82 cm! Nu hade alla i båten fått känna på flundragung! Någon timme senare styrde vi skutan hemåt för att runda av veckan med lite god middag, dricka och gott snack.

Nu är det full rulle på campen igen med full camp, och jag kan redan nu avslöja efter en dags fiske, att det har tagits ännu en RIKTIG monsterflundra här i Risöysundet! Mer om detta i nästa rapport.

Tight Lines! / Oscar

Risøysundet