Stora torskar och hälleflundrafeber i Nappstraumen.

Denna veckas summering är verkligen inget att klaga på, Göran Billstedt och gänget har verkligen levererat. Vädret var till en början ganska stökigt men efter ett par dagar sprack det upp och vinden la sig. I samband med bättre väder blev också fisket betydligt bättre, grabbarna fick under veckan mängder med skrei med flera toppfiskar mellan 20-25 kilo och en hel del hälleflundra.

Under gårdagen åkte Martin ut tillsammans med Göran, S-O och Sven-Christer. Då dom redan fiskat sig trötta på skrei så ville dom lägga denna dag på hälleflundra, vilket skulle visa sig vara ett lyckat beslut. Redan någon minut in i första driften small det på Sven-Christers jigg och efter en stunds fight lyckades dom landa dagens första fisk på fina 115cm, detta visade sig vara början på en galet bra fiskedag, strax efter lyckades Göran kroka på dagens andra fisk på fina 100cm och bara 20 minuter efter det lyckades S-O landa dagens största fisk på 120cm. Vid fiskepassets slut hade dom lyckats landa hela 5 hälleflundror mellan 100-120cm, snyggt jobbat grabbar.

 

Imorgon kommer det nya grupper och nya möjligheter, vi hoppas på fortsatt kalasväder och mängder med böjda spön.

Tight Lines

Martin Bamberg