C&R-tävlingen har en vinnare!

Hälleflundran är Norges mest mytomspunna fisk och utan tvekan den fisk som de allra flesta har som dröm att fånga.. Populationerna i Norge är goda men det är ändå mycket viktigt att ta tillvara på bestånden och de allra största fiskarna, honorna är otroligt viktiga för artens fortlevnad. Vi på Nordic Sea Angling vill såklart värna om bestånden och har därför sedan flera år tillbaka arrangerat en tävling.

Varje år har vi premierat den längsta återutsatta hälleflundra med ett mycket fint pris, en guldkrok hängandes i en halskedja som Nordstans Guld i Göteborg sponsrar med. Årets vinnare fångade sin drömfisk i Juli på Å när han på en jigg krokade på en av havet riktiga giganter. Hälleflundran som var otroligt pigg bjöd på en grym kamp innan den fick se sig besegrad och mätte hela 242 cm.. En otrolig fångst, en fångst i världsklass och en av de större hälleflundror som har landats med spö och rulle genom tiderna. Den lyckliga fiskaren heter Lars Johansson från Borås som står segrare i vår sista C&R tävling på hälleflundra som vi arrangerar. Vi kommer ta kontakt med vinnaren via mail.

Till nästa säsong kommer inte denna tävlingen genomföras men håll utkik för nya spännande tävlingar kommer att hållas.

Vi alla på Nordic Sea Angling gratulerar Lars till en otrolig fångst och en riktigt makalös drömfisk!