Magiskt fiske och väder i Havöysund!

Ett grymt härligt gäng lämnade idag morsas campen med ett stort leende på läpparna, gästerna har varit med om en vecka med helt sjukt bra fiske efter Hälleflundra, och vi har även fått en riktigt snygg bränna i ansiktet då sommarvädret hängt kvar över oss hela veckan.

Under söndagen rådde det inga tvivel om att alla var galet taggade då fisket var helt magiskt dagen innan, vissa jagade fortfarande sin första flundra, och vissa var på jakt efter dom riktigt stora! Vi delade upp oss och ett flertal båtar hakade på oss i Guidebåten till ett riktigt storfisk ställe. Väl på plats var förutsättningarna lite svåra, men runt lunchtid klarnade det upp ordentligt och allt stämde till hundra procent. Patrik som tidigare hade haft det lite tufft med ytterst få napp, slängde snabbt ur sig att ”klockan 14:00 gubbar, då SMÄLLER det!” och mycket riktigt, ett par minuter i två ser man hur Patriks spö böjer sig, och efter ett riktigt bra mothugg kunde vi snabbt konstatera att i ändan av hans lina satt ett riktigt monster. Fighten pågick och efter lite svett samt ryggvärk kunde jag säkra enmycket stor fisk på hela 180 centimeter vid sidan av båten, och fisk efter ett gäng fina bilder friheten åter! Detta slutade även som veckans största fisk.

Våra Holländska gäster som hade ett riktigt kalas fiske i lördags fortsatte att vräka upp stor fisk under veckan och när dom nu lämnade campen som fullfjädrade flundra fiskare kunde dom summera ihop ett grymt antal flundror med topp på 171 centimeter! Dom lyckade även hitta bra med fin torsk i närområdet till campen med ett antal 10+are.

Vi tackar Fiskedags och Cordes Travel för bra samarbete och en helt galen vecka, och hur kommer nu nästa vecka sluta? ja det får vi se snart…

Topp 5 största flundrorna från veckan som gått:

180cm

174cm

171cm

169cm

169cm

Tight Lines// Dogge och Uffe

Patrik 180 centimeter!

Stefan 128 centimeter!

Åke 155 centimeter