Tangerat NSArekord på Å.

Veckan började blåsigt för vår del då alla tyvärr var tvungna att stanna inne under torsdagen.

Fredagen däremot vände vindarna och vädret sprack upp, Martin i Guidebåten stack ut på långtur för att jaga torsk och visst nappade de. Torgny och Lars hann inte ens ner till botten innan det satt fisk på kroken och så fortsatte det hela dagen med flera fina fiskar mellan 6-12kg, för att sedan runda av med en fin flundra på 96cm. Sejen var även dom riktigt på hugget där vattnet fullkomligt kokade och gästerna kunde fiska sej helt utmattade på storsejen då den högg på allt som rörde sig i ytan och det kom upp flera fina fiskar mellan 12-16kg.

 

Gårdagen bjöd på riktigt kalasväder med strålande sol och spegelblankt hav. Martin, Torgny och Jesper som var med i guidebåten satsade på flundra och det visade sig vara ett lyckat drag för i slutet av dagen hade dom landat 3 fina fiskar med en topp på 140cm.

Idag var Jörgen ute med team England för att fiska lite rödspätta samt hälleflundra vilket visade sig vara en lyckad plan då dom lyckades fånga många fina spättor men även en flundra på ca 75 cm som givetvis fick simma hem igen.  André var ute i guidebåten och även dom valde att lägga lite tid rödspätta där dom fick mängder av fina fiskar och bland annat ett tangerat NSAREKORD på Sandskädda som vägde hela 1,15KG fångad av ingen mindre än vår vän i guidebåten Torgny.

Morgondagens väder ser lovande ut så vi hoppas på ännu en bra fiskedag här på Å.

 

Tight Lines

 

Martin, André, Alexander och Jörgen.