Stora fiskar och häftiga naturupplevelser i Havöysund

Då var ännu en vecka avklarad och starten var ju inte den bästa men slutet var grymt bra med flera nya personbästa. Det hela började med att vi var inblåsta på Torsdagen och på fredagen var det ett begränsat fiska pga hårda vindar, inte ens det kunde hindra våra gäster från att landa stora fiskar. Hälleflundra fisket var riktigt segt mellan huggperioderna men när de var i farten så var det riktigt häftigt. Det landades rätt många hälleflundror under veckan trots att det försvann två fiskedagar mer eller mindre och givetvis så kom det några riktigt fina toppfiskar eller vad sägs om topp 5.

180cm, 160cm, 150cm, 150cm och 150cm

Även torskfisket var helt okej med många över 10 kg med topp på över 18kg men fiske är så mycket mer än bara fiske för det är ju samtidigt ett äventyr. Denna veckan har vi fått se det mesta, valar som stryker runt båten, norrsken som lyst upp himmelen och bjudit på ett otroligt skådespel och så har vi även fått se en massa havsörn som vi matat med sejar. Nu väntar vi på nästa gäng och givetvis hoppas vi på bra väder och nya äventyr.

Sebbe & Uffe

Lite blandade bilder från veckan: