Veckosummering Å.

Efter en blåsig helg där lördagen bjöd på tufft väder och söndagen resulterade i en vilodag på land sprack vädret upp natten till Måndag och bjöd på en fin avslutning för veckans gäng.

Och det började riktigt bra i guidebåten där Ragnar redan i andra driften krokade något riktigt fint, och efter några minuters fight landades äntligen fisken som mätte hela 150cm. Snyggt jobbar Ragnar. Därefter dog det av lite för guidebåten men dom lyckades kroka några fina sejar upp till 12 kilo innan dagen började lida emot sitt slut. Team Reine i båt nummer 5 lyckades dock landa 4 flundror under dagen där två var under måttet och fick givetvis simma tillbaka och dom andra 2 mellan 80-90 centimeter, mycket bra jobbat Reine.

Sista dagen hade prognosen dock lite fel då det blåste mycket mer än vad som hade lovats, men det var fortfarande fiskbart, men fisket var generellt sätt ganska trögt då vågor och vind gjorde fiske ganska svårt. men lite torsk och några sejar lyckades luras upp ur djupet.

Veckan som kommer verkar utlovade väldigt trevligt väder och med det hoppas vi på väldigt bra fiske.

Tight Lines.

 

Martin, Alexander & Andrè