Höststormar och sensommar avlöser varandra på Å

Med en väldigt blåsigt start på veckan med allt ifrån inställda färjor och flyg vände äntligen vädret. På Torsdagen pressade sig sensommarsolen igenom dom mörka molnen från den tidigare höststormen och fisket började leverera, många fina torskar upp emot 15kg och några flundror upp till 130cm hade den första fiskedagen att erbjuda.
Under Fredagen var vädret helt magiskt med spegelblankt hav och strålande sol och dagen började ganska bra för Alexander i guidebåten där dom ganska tidigt fick en fin flundra på ca 97cm och strax därefter rapporterades det om ytterligare några fler flundror hos dom andra båtlagen.
Martin hade stundtals riktigt fint torskfiske med Team Lejerdal och dagen toppades med en fin första flundra strax under måttet som fick simma hem igen.
André var ute på långtur där torsken verkligen var på hugget, dom hade spöböj i nästan varje nedsläpp och som pricken över i:et fick dom även två fina flundror kring metern.

Vindarna verkar komma tillbaka till Å och verkar ligga kvar ett par dagar innan nästa lucka i molntäcket kommer på måndag, men vi stampar på och hoppas på fina fiskar ute i blåsten.

Tight Lines.

Martin, Alexander & André