Gigant #8 på Å!

Halvtidsvila på Å efter några grymt fina dagar med solsken, lite vind och stundtals riktigt bra fiske.
Redan den första dagen kändes det som att detta skulle bli en grym vecka, gästerna hann inte fiska många timmar innan team frallan i båt 7 landade två fina flundror under kort tid och redan där kändes det riktigt bra.
Sejarna har stundtals varit riktigt på hugget där dom i stort sett hugger på allt som rör sig och dom blir bara fetare och tyngre. Torskfisket har även de levererat med flera fina exemplar på mellan 12-18kg.

Gårdagen bjöd dock på någon riktigt magiskt då Båt 1 ropade på radion att dom behövde assistans eftersom dom hade krokat en riktigt stor fisk, Martin som var i guidebåten körde över på en gång och ganska snart insåg han att gigant #8 för denna säsong var påväg upp ifrån djupet, efter ca 50 min kamp med allt ifrån ryggont till mjölksyra lyckades dom äntligen skymta något under ytan och efter några sista urdjurs vrål bröt giganten ytan och säkringen gick galant, enorm glädje och många glada tillrop senare mättes denna gigant till HELA 220CM, Fullständigt galet! Efter några härliga bilder fick givetvis denna madam simma ner i djupet igen.

Tight Lines

Martin, Alexander & André