Back on track in Nappstraumen!

Efter ett par dagar med tuffa väderförhållanden så har vinden äntligen vänt här i Nappströmmen. Men inte har det gått någon nöd på oss inte. Här har det bowlats, besökts museer och fiskats mängder av makrill från bryggan. Vi får inte glömma hur god tillgänglighet vi har till andra aktiviteter här i napp.

Över till fisket. I morse begav sig samtliga båtlag ut, taggade till tusen med siktet inställt på torsk, sej och hälleflundra. Dagen till anda har levererat stora mängder fisk. Flertalet torskar mellan 12-15 kg har fångats och med en toppfisk på fina 16,5 kg. Våra brittiska gäster berättar även om ett grymt sejrace med sejar upp till hela 12 kg! Flera fina flundror upp till 105 cm har också fått se dagsljus.

Vår kollega Martin som är här för en veckas semester begav sig av på långtur med siktet inställt på hälleflundra. Martin och co lyckades lura två riktigt fina fiskar på 125 och 151cm under förmiddagen, när de väl var tillbaka i napp efter en grym morgon vill några av grabbarna i båten köra en vända till så då hoppade Alexander och Oscar in i båten och körde en vända till under natten. Med kvällens resultat kan vi konstatera en grym dag för dessa herrar med ytterligare två fina fiskar. Oscar vår praktikant i napp landade en på härliga 147cm och Albin lurade sin första flundra någonsin på grymma 157 cm.

Väl hemma på bryggan möter vi upp Team Eriksson som också de fiskat under natt / tidig morgon men på närmare håll av Nappströmmen där de landat ytterligare en dröm fisk på hela 147cm så en snabb summering av de avslutande dagarna i Napp har vart helt fantastiska!

Tight lines från Nappstraumen!

Oscar och Alexander