Giganternas vecka på Å!

De flesta gästerna ville satsa på hälleflundra och med strålande sol, spegelblankt hav och en bra känsla kändes det som att det skulle vara ett bra val.

Efter några timmars fiske utan något resultat började nog dom flesta tappa modet, men ifrån ingenstans kom det ett rop ifrån team Alexander Karlson i båt 6 om att dom precis landat dagens första fisk och hoppet kom tillbaka direkt.

Inte långt efter hör Martin ifrån båt 2 med kollegan Alexander Lindgren i spetsen att dom har något stort på kroken och att dom gärna ville ha assistans, Alexander drillade dock fisken väldigt snabbt och effektivt så precis när Martin hoppade över i båten blev fisken landad.

Med detta sagt vill vi gratulera Alexander till ett RIKTIGT MONSTER!!!! Fisken mätte hela 204 centimeter och därmed kan vi konstatera ännu en MONSTERFLUNDRA här på Å.

Efter märkning och några bilder fick fisken givetvis simma tillbaka och Martin hoppade tillbaka i guidebåten, men Martin hann inte ens komma därifrån innan team Alexander Karlsson ropade på radion om att dom också behövde assistans då även dom hade stor fisk på, vi tittade frågande på varandra och tänkte att det här är inte sant, vad är det som händer!!??

Men Martin vände skutan och åkte full fart emot båt 6. Väl på plats när Martin såg spöböjen och hörde bottenrusningen förstod han att det här inte var någon vanlig dag. SEX bottenrusningar och 35 minuter senare ser Martin fisken stiga upp ifrån djupet och även denna såg riktigt fin ut, då fisken bröt ytan och säkringen var ett faktum så bröt totalt glädje ut! Alexander skakar, folk applåderar och det ropas glada tillrop över radion.

Alexanders fisk mätte hela 178cm och efter märkning och några bilder fick även denna madam simma ner i djupet igen. med detta sagt kan vi konstatera ytterliga en storflundra denna dag.

Efter dessa storfiskar kom fisket igång ganska bra och det landades flera fina fiskar under eftermiddagen och fisket efter storsej har varit helt galet under veckan, mängder med ytjagande sej som verkar hugga på allt ifrån Speedjigging till popper.

Tight Lines

Martin, Alexander & André