Denna vecka har startat på allra bästa sätt med mängder av fisk för samtliga gäster. Martin har denna vecka besök av familj och vänner som han tog ut på en liten tur under Torsdagen, en tur dom sent skulle glömma.

Efter att ha värmt upp kroppen med både dubbeldrillar och trippeldrillar under sejfisket bestämde dom sig för att testa fisket efter flundra.

Väl på plats lägger Martin upp båten för dagens första drift och det tar inte många minuter innan Fredrik utrbrister att det är något på andra sidan spöt, till en början trodde dom att det var botten men när mothugget gjordes och rusningen var ett faktum så förstod dom att det här är en stor fisk. 15 minuter in i fighten skymtar dom någonting där nere i djupet och efter några sista urdjuriska vrål bryter fisken till slut ytgan och säkringen var ett faktum. Fisken mättes till hela 185 cm, Fredriks första flundra och NYTT ÅRSBÄSTA PÅ Å! och en självklart catch&release.

Under dagen lyckades Martin lura upp ytterligare 2 flundror med familjen.

André levererade också under dagen ihop med några gäster där de lyckades lura 3 fina flundror under dagen mellan 94-115 cm.
Alexander har varit ute med 3 gäster i guidebåten där fisket varit inställt på flundra och sej. Strax efter Martin landat drömflundran får även vi i vår båt en mindre flundra strax under måttet samt ett par fina torskar, strax innan dagens slut ser Alexander att Pauls spö böjer sig i spöhållaren och rullen börjar tjuta. Paul sätter då ett mothugg och kampen är igång, efter ett par minuter kan Alexander landa en fin flundra på 125cm.

Tight Lines

Alexander Lindgren, Martin Bamberg och André Starkenberg