Stor hälleflundra tagen i Vesterålen

När jag visste att Jakt och Fiskekompaniet i Allingsås skulle upp visste jag också att det skulle fiskas hälleflundra. Igår fick jag ett samtal från kapten Robban. De hade fiskat av ett hett område under dagen och satsat på mete. Pauline Pinola presenterade sitt bete bäst i båten och fick känna på tunga gungningar i spöt. Efter en fight på under 10 minuter var flundran tillräckligt lugn uppe i ytan för att säkras. Flundran var välmatad och mättes till 168cm!! Grymt jobbat!

Vi önskar ett stort grattis till Pauline som härmed innehar camprekordet här på Vesterålen! Det rekordet var i farozonen redan samma dag då Johanna Leijon i samma båt hade en rejält tung fisk på en metad makrill men den gick segrande ur kampen den här gången.

Christian Karlsson, Vesterålen