Regn och svaga vindar på Å

De Första dagarna här på Å har det varit ett bra mixfiske efter de flesta arter som det riktats efter.
Fisket har riktats efter Flundra, Torsk, stor sej och även lite spätta. I Torsdags landades hela 10 fina flundror fördelat jämt mellan alla båtarna. Fredagen bjöd på ett riktigt fint mängdfiske där det landades flera fina torskar mellan 10-14kg och toppar strax över 20kg. Fisket efter sejen var under fredagskvällen helt magisk där vattnet bara kokade av huggvillig sej som tog allt ifrån poppers till jiggar och det landades många fina fiskar mellan 10-13kg samt en topp som klev över hela 15 kg, helt galet.
Idag har regnet öst ner hela dagen och förutsättningarna har varit ganska dåliga, men trots det verkar gästerna lyckats bra under dagen och vi har hört rykten om att en eventuell storflundra landats där ute, men mer om det på nästa nyhet =)

Alexander Lindgren, Martin Bamberg och André Starkenberg