Spättarace där barnen segrade!

Här kommer till att börja med en kortare summering av förra veckans fiske, sen kommer vi till hur dom yngre förmågorna på campen fiskade sönder oss vuxna idag.

Veckan som gick var riktigt spännande. Med nytt nsa-rekord på långa, enorma flundror med en toppfisk på 198, en lika stor tappat samma dag, massvis av fisk runt metern och ännu en toppfisk på 148 så är vi alla enormt nöjda här på Lofoten!

Menmen, nu är det ny vecka, och med samtliga gäster från våra Nordliga delar i Sverige, och flertalet är av yngre åldrar så körde vi en mjukstart med kusttorsk och rödspätta.

Under torskfisket så dominerade Robin, och fiskade ut samtliga ombord på båten, inklusive båten bredvid. Torsk på torsk på torsk så erkände vi oss besegrade av Robin och körde hem för lunch.

På kvällen så satsade vi på rödspätta. Fisket började lite lätt segt, men efter lite sökande hittade vi fisken. Och denna gång så var det Melvin som regerade och fångade massor och vackra och stora spättor. Melvins far fick den största idag på 54cm, och själv fick jag en på 52cm. Men till antalet så hade vi inte en chans mot Melvin, han fiskade som en kung!

Over n out

Henric Appelgren

Melvins far landar ännu en spätta åt honom

Melvins far med dagens största!

Ännu en grym spätta! :D

Även jag fick en skaplig plattis!